Too many requests

‘Çm.endet’ shoferi, ndiqet nga dhjetra po.licë e helikopterë në aeroport

Kjo situatë nuk është një ditë tipike në Aeroportin Ndërkombëtar të Lionit, pasi një automjet është parë duke ecur me shpejtësi në drejtim të pistës. Rreth 20 automjete po lic or e dhe një helikopter e ndo që n mjetin. Shoferi më pas u hodh nga makina dhe filloi të vraponte. N dje kj a spektakolare është kapur në kamera.

Burimet po lic o re u thanë mediave franceze se situata në pistë ishte “e ko mp lik uar”. Nd jek ja zgjati vetëm disa minuta, por ishte e mjaftueshme për të prishur ope raci on et në aeroport.

Media lokale identifikoi automjetin si një Mercedes gri me regjistrim të huaj. Shoferi, i cili thuhet se ishte përgjegjës për shumë dë mt im e, u ar res t ua.

Aeroporti është mbyllur përkohësisht dhe të gjitha fluturimet kanë vijuar me sukses, sipas raporteve. Motivet e shoferit janë aktualisht të panjohura.

Aeroporti, i vendosur 20 km nga qendra e Lionit, trajtoi mbi 10 milion pasagjerë në vitin 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website Title