Too many requests

E pabesueshme, puthja e parë nga e dashura i shpëton jetën

Një mjeke e “puthi” për herë të parë partnerin e saj, teksa po i bënte frymëmarrje pasi ai p ës oi një a ta k në zemër. Anestezistja Andi Traynor, 45 vjeç, ishte në takimin e saj të parë me Max Montgomery, 56, kur ky i fundit u she mb përto kë në  plazh, pasi kishte bërë surfing.

Montgomery ndjeu dj eg ie në gjoks teksa ishte në ujë, megjithatë nuk mendoi se ishte ndonjë gjë me rëndësi, deri në momentin kur po ndihej krejtësisht i këputur pasi kishte dalë nga uji.

Traynor, nga Palo Alto, në Kaliforni, pa se si Montgomery u rrëzua, në Capitola Beach, Santa Cruz, dhe nuk po arrinte t’i gjente pulsin pasi e ktheu me shpinë përt okë.

Nëna e dy fëmijë nisi menjëherë t’i bënte frymëmarrje ar tific ia le 56-vjeçarit nga Santa Cruz, me ndihmën e një të pranishmi.

Am bul an ca mbërriti brenda shtatë minutash dhe e çoi në s pita l, ndërkohë që gjatë rrugës i riktheu rrahj rës me def ibri llat or.

Dok to  rët thanë se ai kishte pë su ar a ta k në zemër dhe kishte një numër bll oki mes h në arterie.

Të nesërmen e takimit me Traynor, që ndodhi më 18 tetor të vitit të kaluar, Max iu në nsh tr ua një op erac ion i byp ass dhe tani gëzon shëndet të plotë, ndërkohë që lidhja me të dashurën vazhdon të jetë e fortë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website Title