Too many requests

E rrallë në Shqipëri, 25-vjeçarja sjell në jetë trinjakë, e çfarë peshe se..

Një lindje e veçantë është regjistruar në sp i tali n Rajonal të Beratit, në repartin e Gjinekologjisë. Një lindje e veçantë është regjistruar në spitalin Rajonal të Beratit, në repartin e Gjinekologjisë.

Kjo është lindja e parë e gruas së re. Djali ka lindur me peshë 3 kg, ndërsa vajzat 2.7 kg njëra dhe 2.6 kg tjetra.

Fëmijët gëzojnë shëndet të plotë dhe janë nën k ujd esi n e m jekë ve. Sipas bluzave të bardha lindja e trinjakëve konsiderohet si lindje e rr al lë e munguar prej vitesh në këtë sp it al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website Title