Too many requests

Fotografon babë e bir duke peshkuar, 1 minutë më pas ndodh hataja. Do qani!

Atë ditë, teksa dielli po perëndonte në Misisipi, Riley Gomez, një i ri i apasionuar pas fotografisë, kapi atë që do të ishte momenti i fundit mes një babai dhe djalit të tij. Malik Williams kishte shkuar për peshkim me djalin e tij Jaden, gruan e tij Heather dhe djalin e tyre dy-muajsh, Joziah, në brigjet e lumit të famshëm.

Ndërsa po perëndonte dielli, Riley pa babanë dhe djalin në distancë dhe donte të kapte këtë moment të mrekullueshëm. Ndërkohë, Heather po e ushqente foshnjën në makinë.

Por gjithçka ndryshoi në një moment kur Jadeni i vogël ra në ujë. Babai i tij menjëherë nxitoi për shpëtimin e tij, edhe pse ai nuk dinte të notonte. Një kalimtar u përpoq t’i ndihmonte, por ata arritën të shpëtonin vetëm fëmijën.

Burri f atk eq ësis ht nuk mundi të mbijetonte.

Fotografia e fundit e marrë nga Riley është ngushëllim i madh për Heatherin, e sh kat ërru ar nga vd ek ja tr ag ji ke e burrit të saj, i cili e la vetëm me dy fëmijët e tyre.

Ky baba ka vepruar si një hero i vërtetë dhe meriton duartrokitje të fuqishme për guximin e tij, pasi ai e s ak r ifi koi jetën e tij për atë të të birit, me të cilin ndau pasionin për peshkimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website Title