Too many requests

Historia e 16 vajzave që ka pu.shtuar rrjetin prej pak orësh, m.isteri vazhdon…

Vijon ende mi st eri i lajmit qe ka pak ore qe ka pu sht uar rrj etin, rreth faktit se në një sp ita l në Mesa, Arizona, 16 infermiere presin fëmijë në të njëjtën kohë. 10% e stafit infermieror që punon në njësinë e kujdesit in ten s iv është shtatzënë, shkruan BBC.

Në një konferencë shtypi, gratë thanë se duhet të ketë diçka në ujë, ose ndoshta ka qenë një plan i përbashkët i të gjitha çifteve që për pushimet e Krishtlindjeve.

Lindja e grupit të parë pritet në shtator dhe e grupit të fundit në janar.

Rochelle Sherman, e cila është pak më shumë se një muaj larg dites së lindjes, tha: “Nuk mendoj se e kemi kuptuar qe ne fillim se sa prej nesh kishte mbetur shtatzënë deri kur arritem te krijonim një grup në Facebook. Është sikur të kishim bere me heret një lloj pakti”.

“Nuk kishte asnjë pakt mes nesh, por duhet pranuar se emocionet e të priturit të fëmijës, janë vetëm një koincidencë e lumtur”, u shpreh një tjetër infermiere.

Një zyrtar i “Desert Banner” tregoi se sp ita li ka planifikuar të p ër ball oj ë mungesën e infermierëve për muaj të tërë.

“16 infermieret janë nga tre njësi të ndryshme të kujdesit kri t ik. Është një rastësi e çu dit sh me, ndoshta duhet të jetë faji i ujit”, tha duke qeshur Heather Francis, drejtor i infermierisë në Desert Banner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website Title