Too many requests

I gjejnë patëllxhanin 30 cm në …! Mjekët vënë duart në kokë nga arsyetimi i burrit

I gjejnë patëllxhanin 30 cm në zorrë të trashë, mjekët hapin sytë nga arsyetimi i burrit. Do kto rët kinezë janë pë rb al lur me një ngjarje të pabesueshme, e cila është duke hedhur poshtë të gjitha tezat e deritanishme.

Dy ditë më parë, një burrë shkon në sp it al me dh im bje të forta barku dhe të vjella. Ndërkohë që nuk arritën të mësojnë asgjë nga gjendja e tij duke e pyetur, mjekët çu di tën nga ajo që i gjejnë në zorrën e trashë pasi i bënë një eko abdominale

Burrit iu gjet një patëllxhan plot 30 centimetër në zorrën e trashë, të cilën ai pranoi më pas se e kishte futur vetë për të shpëtuar nga kapsllëku.

Sipas tij, këtë teknikë për të shpëtuar nga kapsllëku e kishte mësuar nga të parët.

Burri iu në ns htr ua o  pe raci o nit, ndërsa mjekët vazhdojnë të mos u besojnë syve nga ajo që panë.

Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Website Title