Mërzitet nga lekët e Tepërt që ka, habit me këto fjalë e reja. Ma kan shkatërruar Jetën Nuk i dua

Një grua, që trashëgoi 250,000 £ në moshën gjashtë vjeç pasi një pensionist ia la në testament vetëm tetë ditë para se të ndë rronte jetë, pretendon se paratë i shka tërruan jetën.

Katie Loveridge, tani 27, tha se njerëzit ende supozojnë se ajo është vi ktimë e abu zi mit s*ks ual pasi iu dha pasuria.

Inxhinieri Wilfred Lamb, 72 vjeç, i la asaj gjithçka kishte para se të hum bte jetën në janar 2000 – kjo për të acaruar familjen e tij pasi hu mbi një gjy q të Gjykatës së Lartë pesë vjet më vonë.

I moshuari ishte miku i babait të Katie-s.

Katie, nga Kidderminster Worcs, tha: “Unë e doja atë si një gjysh dhe ai më donte mua si një mbesë dhe kjo ishte gjithçka që kishte për të. Por paraja më ka shk tërru ar jetën pasi të gjithë më kërkojnë lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *